Page 1 of 3

Blank Screens after Reinstall

Posted: Sun Oct 21, 2018 9:31 pm
by carlt2000
Just re-installed the Citation X in to p3d 3.4. When loading up the aircraft all of the display screens say "Eaglesoft Development Group" and no buttons/switches are working.

I think I've been through this before in the past, can't remember if it was just an activation issue or what...

Any assistance is appreciated.

-Carl

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Sun Oct 21, 2018 9:38 pm
by WarpD
Your installation has issues. Hypergauge isn't loading.

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Sun Oct 21, 2018 10:01 pm
by carlt2000
Ok...

I had AV disabled during re-download and during re-install. I ran the .exe file as administrator. Not quite sure what else I was suppose to do to get it to work correctly.

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Mon Oct 22, 2018 5:54 am
by WarpD
Whatever it is, you don't have the gauge loading at all.

You are reinstalling via the Flight1 wrapper, correct?

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Mon Oct 22, 2018 5:56 am
by N400QW
See this and comply please: viewtopic.php?f=5&t=40

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Tue Oct 23, 2018 6:26 pm
by carlt2000
WarpD wrote:
Mon Oct 22, 2018 5:54 am
Whatever it is, you don't have the gauge loading at all.

You are reinstalling via the Flight1 wrapper, correct?
Correct. Freshly downloaded from eaglesoftdg.com. Running as administrator.

All 5 screens say Eagelsoft Development Group on them and all of the buttons/switches throughout the cockpit are unusable.

1. P3d v3.4 (fresh install)
2. Windows 7 64bit
3. Saitek throttles/Logitech 3d Pro Joystick
4. N/A
5. So far only 3rd party software installed is Orbx sceneries

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Tue Oct 23, 2018 7:28 pm
by N400QW

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Tue Oct 23, 2018 10:29 pm
by carlt2000
1- Ran as administrator
2- UAC disabled, completely
3- Enabled ownership of P3d 3.4 folder
4- Avast AV disabled, shut down through task manager
5- DEP set to "...essential Windows programs and services only."
6- Tried XP SP2 mode
7- Tried installing through Safe Mode, still doesn't work.

Plus, this is referring to a Flight1 issue, not an Eaglesoft issue. I don't have any problems installing the F1 B200 V2, F1 Mustang V2, Flight1 UTL, F1 GTN, F1 Ezdok.

I've had the Citation X since 2012 for FSX, and 2014 for P3d. I don't believe I've ever had this issue.

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Wed Oct 24, 2018 6:26 am
by N400QW
Have you eliminated the CX.exe as possibly corrupted?
Download fresh copy from our site to run the routine. Something wrong on your machine?? :(

Re: Blank Screens after Reinstall

Posted: Wed Oct 24, 2018 7:18 am
by WarpD
Look, it's really simple. The gauge isn't being loaded, at all. That means the installation is incorrect. Verify there is an ESDG_CitaitonX.gau file in your sim's Gauges folder. Also verify there is a HyperGauge.dll in your sim's Modules folder.